Gå direkt till innehåll
Nytt företagarnätverk kring Arlanda

Pressmeddelande -

Nytt företagarnätverk kring Arlanda

Idag lanseras affärsnätverket för Arlandaregionens utveckling. Nätverket, vilket är ett samarbete mellan Airport City Stockholm och Handelskammaren i Uppsala, syftar till att underlätta kunskapsöverföring och skapa ytterligare tillväxtmöjligheter bland de etablerade företagen i området. Därigenom stärks förutsättningarna inom Stockholmsområdets mest livskraftiga kunskapskluster.

  • Området kring Arlanda växer med över tusen arbetstillfällen varje år och det finns ett stort behov av att dela erfarenheter mellan varandra för att kunna genomföra ytterligare satsningar. Dessutom ser vi från Airport City Stockholm att det finns ett betydande intresse i den övergripande utvecklingen av området och en stark vilja att utvecklas tillsammans, säger Fredrik Jaresved, VD Airport City Stockholm

Affärsnätverk Airport City Stockholm är ett nätverk för företag som vill göra affärer och bidra till att stärka framtidens Arlandaregion. I samband med lanseringen genomförs ett seminarium med bland andra Peter Bardenfleth-Hansen, Skandinavisk direktör Tesla Ltd.

Airport City Stockholm skapar en modern flygplatsstad med en levande stadsmiljö och har som uttalad ambition att vara mitt i Stockholmsområdets mest livskraftiga kunskapskluster. Stockholms Handelskammare arbetar för att öka Huvudstadsregionens attraktivitet för människor och företag.

Läs mer om seminariet den 2 oktober:

http://www.mynewsdesk.com/se/airport-city-stockholm-scandinavia/news/vaelkommen-till-seminarium-och-affaersnaetverk-foer-arlandaregionens-utveckling-den-2-oktober-128308

Ämnen

Kategorier

Regioner


Airport City Stockholm är ett samarbete mellan delägare Swedavia AB - som äger, driver och utvecklar tio flygplatser i Sverige - Sigtuna kommun - Airport City Stockholms hemkommun - samt fastighetsutvecklingsbolaget Arlandastad Holding AB. Airport City Stockholm skapar en modern flygplatsstad med en levande stadsmiljö och har som uttalad ambition att bli ett av Stockholmsområdets mest livskraftiga kunskapskluster.

www.airportcitystockholm.com

Presskontakt

Jennie Claesson

Jennie Claesson

Presskontakt vd 0705761647