Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Entreprenad Live lanseras i DRIVELAB, Airport City Stockholm

Entreprenad Live som redan arrangeras i Göteborg och Skåne lanseras den 24-26 september 2017 på Airport City Stockholm.

– Vi följer vår plan och Entreprenad Lives koncept är enkelt och väldigt uppskattat. Entreprenad Live arrangeras där marknaden finns och det byggs mycket. Det är en komplett mässa med allt som bygg-& anläggnings-entreprenörer behöver sin vardag i form av maskiner, utrustning och redskap, säger projektledaren för Entreprenad Live Hans-Erik Kristensson.

– Mässan designas så att alla som medverkar kan göra det i lagom stora montrar, inga stora skrytmontrar som är svåra att räkna hem och till sist Entreprenad Live är live. Branschen behöver mötesplatser som lämpar sig för att prova utrustning och maskiner. Det kan vi erbjuda i Skåne, Göteborg och nu också i Stockholm, säger Hans-Erik Kristensson.

Airport City Stockholm – Sverige nya internationella mötesplats

Platsen är avgörande för att arrangera en lyckad mässa. De flesta entreprenörerna som genomför arbeten i Stockholmsområdet finns norr och väster om Storstockholm, därför är Arlanda perfekt.

– Redan 2013 träffade vi Arlandastad Holding som är en viktigdrivkraft i Airport City Stockholm. Vi fastnade omedelbart för platsen och för Arlandastad Holdings visioner och målinriktning för att skapa en unik, inspirerande och modern flygplatsstad, säger Hans-Erik Kristensson.

23 miljoner människor besöker varje år Arlanda och mässområdet för Entreprenad Live Stockholm kommer att ligga i direkt anslutning till E4:an där det passerar nästan 50.000 fordon varje dag.

DRIVELAB Stockholm – ett viktigt koncept för fordonsbranschen och en viktig del av Airport City Stockholm

DRIVELAB Stockholm är en unik, inspirerande och modern plats för framtidens fordonsindustri och Entreprenad Live blir nu en viktig del i dennaframtidssatsning. DRIVELABs huvudfokusområden ärutbildning, forskning, utveckling och marknadsaktiviteter inom fordonsindustrin. Området ägs och utvecklas av Arlandastad Holding.

– DRIVELAB är ett framgångskoncept säger Dieter Sand VD på Arlandastad Holding. Två av landets ledande utbildningsföretag inom fordonsindustrinär redan verksamma i DRIVELAB och här är full verksamhet. B.la. har ett flertal bilmodeller lanserats i området våren 2016. Vår nya eventhall, våra testtracks och närheten till Stockholm Arlanda Airport är en helt avgörande faktor.

DRIVELAB BIG – Koncept och mötesplats med fokus på stora fordon

– Med DRIVELAB BIG tar vi nästa steg fortsätter. Dieter Sand. DRIVELAB BIG är en, permanent mässa, utbildnings och mötesplats som kommer att fokusera på och är dimensionerad för stora fordon. Entreprenad Live Stockholm blir startskottet, avslutar Dieter Sand.

Entreprenad Live Stockholm redan igång

– Entreprenad Live Göteborg som arrangeras 8-10 september i Göteborg är precis slutsåld och vi har redan en lång intresselista på utställare som vill medverka på Entreprenad Live Stockholm. Vi har medvetet velat ligga lågt med våra konkreta Stockholmsplaner av hänsyn till branschen. Det har ju precis arrangerats ett par mässor i Stockholm under våren. Vi har inte velat påverka de satsningarna som branschen och våra kunder gjort på de mässorna, men nu är de över och det är dags att blicka framåt. Det byggs så det knakar i Skåne, Göteborg och Stockholm. Där vill vi kunna erbjuda våra kunder bra och lönsamma möten, avslutar Hans-Erik Kristensson.

För ytterligare information:

Hans-Erik Kristensson, Projektledare Entreprenad Live Stockholm

Hans-erik@livebusiness.se, +46 70-417 08 17

Dieter Sand, VD Arlandastad Holdning

Dieter.sand@arlandastadholding.se, +46 72-225 37 71

Ämnen

Kategorier

Regioner


Airport City Stockholm är ett samarbete mellan delägare Swedavia AB - som äger, driver och utvecklar tio flygplatser i Sverige - Sigtuna kommun - Airport City Stockholms hemkommun - samt fastighetsutvecklingsbolaget Arlandastad Holding AB. Airport City Stockholm skapar en modern flygplatsstad med en levande stadsmiljö och har som uttalad ambition att bli ett av Stockholmsområdets mest livskraftiga kunskapskluster.

www.airportcitystockholm.com

Presskontakt

Jennie Claesson

Jennie Claesson

Presskontakt vd 0705761647