Gå direkt till innehåll
DRIVELAB fortsätter att expandera

Pressmeddelande -

DRIVELAB fortsätter att expandera

Utvecklingen av DRIVELAB, vid Arlanda fortsätter att rulla på i oförändrad takt – marknadens efterfrågan är mycket stor. En ny eventhall om dryga 1 500 m2 är under uppförande och när denna är klar den 1:a maj kommer området att få helt andra möjligheter att inhysa stora konferensgrupper och större event.

Eventhallen i sin helhet kommer att inrymma ca 700-800 personer.

Operatör kommer Training Partner att vara – som redan idag är en stor aktör i området.

– Detta betyder att vi kan vara ännu mer effektiva och spara ännu mer restid för våra kunder när vi har events eller utbildningar. Hittills har vi inte kunnat erbjuda våra kunder en tillräckligt stor eventhall i området DRIVELAB, vilket vi från och med den 1 maj kommer att kunna göra. Det känns otroligt kul, säger Peter Olofsson, VD på Training Partner.

Sedan 2011 har företaget Training Partner expanderat kraftigt i området DRIVELAB Stockholm. Med cirka 7 000 m2 lokaler, egen testbana och snart även hotell i direkt anslutning till området samt terrängbana till hösten lockar man fler och fler större kunder inom fordonsindustrin till det nybyggda DRIVELAB-området.

– Det är väldigt roligt att se att utvecklingen av DRIVELAB och hela området runt Arlanda blivit så högintressant de senaste åren. Äntligen börjar marknaden inse potentialen och möjligheterna av att etablera sig vid en flygplats. Vi satsar på långa relationer med våra samarbetspartners, så det är extra roligt när det går bra för dom. Training Partner är en av våra absolut viktigaste samarbetspartners, säger Dieter Sand VD för Arlandastad Holding, som äger och utvecklar varumärket DRIVELAB och området kring Arlanda.

DRIVELAB

DRIVELAB Stockholm är en modern arena med fokus på utbildning, forskning och utveckling samt marknad, i direkt anslutning till Stockholm Arlanda flygplats – mitt i den nya flygplatsstaden Airport City Stockholm.

Visionen är ”Att skapa en unik och inspirerande arena, i världsklass, för framtidens fordonsindustri”

TRAINING PARTNER NORDIC AB

Training Partner Nordic AB erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom fordonsbranschen. I och med sitt nya Training Center och den nya testbanan vid Arlanda har företaget på senare år även specialiserat sig på att utföra lanseringar, events och mässor. Idag har Training Partner 75 anställda och uppdrag i hela Europa

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Airport City Stockholm är ett samarbete mellan delägare Swedavia AB - som äger, driver och utvecklar tio flygplatser i Sverige - Sigtuna kommun - Airport City Stockholms hemkommun - samt fastighetsutvecklingsbolaget Arlandastad Holding AB. Airport City Stockholm skapar en modern flygplatsstad med en levande stadsmiljö och har som uttalad ambition att bli ett av Stockholmsområdets mest livskraftiga kunskapskluster.

www.airportcitystockholm.com

Presskontakt

Jennie Claesson

Jennie Claesson

Presskontakt vd 0705761647