Gå direkt till innehåll
​Arlandastad Holding AB förstärker för utvecklingen i Airport City Stockholm

Pressmeddelande -

​Arlandastad Holding AB förstärker för utvecklingen i Airport City Stockholm

Som ett led i den pågående exploateringen av Airport City Stockholm, förstärker Arlandastad Holding AB sin organisation med Erik Nyberg. Arlandastad Holding AB har framgångsrikt utvecklat Arlandastadområdet med bland annat varumärket DRIVELAB, ett fordonsbaserat koncept med inriktning på utbildning, service och marknad.

Erik har en bakgrund som entreprenör med lång erfarenhet av produktion, framför allt av större kommersiella fastighetsprojekt. Erik kommer närmast från en arbetschefsroll på In3prenör AB och dessförinnan från rollen som arbetschef på Veidekke.

På Arlandastad Holding kommer Erik att ha rollen som projektledare och bland annat arbeta med pågående projekt, som till exempel DRIVELAB Hotel, DRIVELAB Sales and Service och byggnationen av Grönlunds Yrkesutbildningars nya huvudkontor i DRIVELAB Center.

”Arlanda är ett intressant område att få vara med om att utveckla, och det ska bli oerhört kul och utmanande att ta sig an rollen. Jag tror att mitt kunnande inom produktion kommer att vara betydelsefullt för företaget, både under själva byggnationen men även vid planering och beslut i andra skeden. Det känns extra roligt att det redan nu finns projekt i alla skeden, och att hela organisationen är så delaktig. Helheten gör att engagemanget är på topp!” säger Erik Nyberg.

”Erik har med sin gedigna produktionsbakgrund en perfekt profil, och kommer att vara en tillgång för projekten och projektutvecklingen i området från dag ett. Vi önskar Erik varmt välkommen till vårt team.” säger Dieter Sand, VD för Arlandastad Holding AB

För ytterligare information, kontakta:

Dieter Sand, VD för Arlandastad Holding AB: 072-225 37 71

Arlandastad Holding AB äger och utvecklar DRIVELAB på området Airport City Stockholm. Visionen är att skapa en arena för framtidens fordonsindustri. I dag består DRIVELAB av DRIVELAB Center, DRIVELAB Test Track 1, DRIVELAB Test Track 2, DRIVELAB Sales and Service (öppnar nov. 2015) och DRIVELAB Hotel (färdigt ht 2016).

www.arlandastadholding.se

www.DRIVELAB.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Airport City Stockholm är ett samarbete mellan delägare Swedavia AB - som äger, driver och utvecklar tio flygplatser i Sverige - Sigtuna kommun - Airport City Stockholms hemkommun - samt fastighetsutvecklingsbolaget Arlandastad Holding AB. Airport City Stockholm skapar en modern flygplatsstad med en levande stadsmiljö och har som uttalad ambition att bli ett av Stockholmsområdets mest livskraftiga kunskapskluster.

www.airportcitystockholm.com

Presskontakt

Jennie Claesson

Jennie Claesson

Presskontakt vd 0705761647