Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

5000 m2 uthyrt i DRIVELAB BIG - i Airport City Stockholm

Den 1:a oktober 2017 är första etappen av DRIVELAB BIG färdigställd. DRIVELAB BIG är en permanent mässa, mötesplats, med utbildningslokaler, för stora fordon, i Airport City Stockholm.

Områdets första kontrakterade hyresgäst i DRIVELAB Big är Training Partner som väljer att flytta hela sin kompetens från anläggningen i Västerås till DRIVELAB Stockholm i Arlanda.

Samtidigt som DRIVELAB BIG invigs kommer även området att få en ny infartsväg, från E4, till en helt ny stadsdel som är under utveckling. Byggandet av infartsvägen inleds under hösten 2016.

  • Det är fantastisk roligt att det goda samarbetet med Training Partner utvecklas ytterligare och att deras affär fortsätter utvecklas. Med DRIVELAB BIG tas nästa stora kliv i utvecklingen av DRIVELAB och Airport City Stockholm. Med DRIVELAB BIG, som är en permanent mässa, mötes- och utbildningsplats tar området dessutom ytterligare ett stort steg mot visionen att skapa Sveriges enda internationella mötesplats och mässa - säger Dieter Sand, VD för Arlandastad Holding AB.

Training Partner hyr ca 5 000 m2 i DRIVELAB BIG och lokaliserar nu all sin verksamhet till arlandaområdet och DRIVELAB.

  • Närheten till Arlanda är oslagbar och med flytten från Västerås, vill vi helt enkelt göra det enklare för våra kunder inom besiktning och tunga fordon. Vi vill vara där våra kunder är - säger Peter Olofsson, VD och ägare Training Partner Nordic AB.

Idag är Training Partner ett av Sveriges ledande företag när det gäller utbildningsverksamhet inom fordonsindustrin.

2011 etablerade sig företaget i DRIVELAB Stockholm och har sedan dess varit delaktiga i utvecklingen av området, med bl.a. testbanor, training center och hotell.

  • För varje utbildning, lansering eller event som vi har gjort i DRIVELAB Stockholm har vi märkt att efterfrågan från våra kunder att vara i DRIVELAB Stockholm i Arlanda har ökat – säger Peter Olofsson.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Airport City Stockholm är ett samarbete mellan delägare Swedavia AB - som äger, driver och utvecklar tio flygplatser i Sverige - Sigtuna kommun - Airport City Stockholms hemkommun - samt fastighetsutvecklingsbolaget Arlandastad Holding AB. Airport City Stockholm skapar en modern flygplatsstad med en levande stadsmiljö och har som uttalad ambition att bli ett av Stockholmsområdets mest livskraftiga kunskapskluster.

www.airportcitystockholm.com

Presskontakt

Jennie Claesson

Jennie Claesson

Presskontakt vd 0705761647