Följ Airport City Stockholm

Training Partner expanderar sin verksamhet i Arlandastad, Airport City Stockholm

Nyhet   •   Apr 19, 2013 09:18 CEST

Bilden visar Training Partners Test Track 1 i området Drive Lab – fem minuter från Arlanda flygplats. Foto: Training Partner.

Training Partners verksamhet expanderar och flyttar sitt huvudkontor från Nyköping till Arlandastad, Airport City Stockholm.

Training Partner arbetar förutom med teknik- och besiktningsutbildning även med ledarskapsutbildning samt det ständigt växande affärsområdena utbildningslogistik och affärsutveckling. Företaget har vuxit till att bli det femte största utbildningsföretaget i Sverige och väljer att, i slutskedet av 2013, ta del av Airport City Stockholms nav av logistik och utveckling och flyttar sin kontorsverksamhet till Arlandastad, Airport City Stockholm. Training Partner ser med detta möjligheter till att bearbeta kunder inom ett stort upptagningsområde och fortsätta sin tillväxt i ett expansivt område.

– En viktig del i framgången är att våga satsa på de platser där våra kunder finns, säger Patrik Lundstedt, ny VD Training Partner. 

Efter att ha arbetat med förarutbildningar för personbilar under ett års tid har Training Partner även beslutat att ytterligare bredda sitt utbud. Företaget kommer att avveckla varumärket Förarutveckling och istället starta Training Partners Driver Training - märkesneutrala förarutbildningar för både lätta och tunga fordon. Genom att tillhandahålla besiktningsutbildningen i Arlandastad, Airport City Stockholm, tror företaget på en synergieffekt mellan besiktningstekniker och de övriga tjänster som företaget erbjuder i området.

– Vi tror också att det strategiska läget i Arlandastad är optimalt när det gäller logistiken runt besiktningsutbildningarna. Vi hoppas att våra medarbetare och kunder tillsammans kommer att fortsätta bygga Training Partner till det ledande företaget när det gäller kompetensutveckling inom Automotive Industry, säger Patrik Lundstedt

Läs gärna pressmeddelandet i sin helhet här

Källa:Training Partner

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Fredrik Söder, Business Communicator, +46 705 29 90 22
E-post: fredrik.soder@trainingpartner.se

Arlandastad är en del av Airport City Stockholm. Med ambitionen om en levande flygplatsstad, närmare världen utvecklas området och skapar dynamiska centrum för industri, handel och möten med syftet att öka hela regionens tillväxt. Sveriges första riktiga flygplatsstad skapar dynamiska områden där företag och verksamheter samverkar med omvärlden på gångavstånd i en levande stadsmiljö. Airport City Stockholm är ett unikt samarbete mellan de tre starka aktörerna Swedavia, Sigtuna kommun samt Arlandastad Holding.

 Om Training Partner:
Training Partner arbetar med kompetens- och affärsutveckling för fordonsbranschen och har idag cirka 75 medarbetare vid Training Centers i Nyköping, Arlandastad och Västerås. Training Partner bedriver även utbildning i Helsingfors, Köpenhamn och Oslo. Uppdragsgivare är huvudsakligen tillverkare, generalagenter, återförsäljare och bildemonterare i Norden och Baltikum. Med branschutbildad personal och egen testbana är Training Partner ett av de få företag som kan erbjuda helhetslösningar för företag inom fordonsbranschen