Gå direkt till innehåll
Training Partner - ett av årets Gasellföretag 2012

Nyhet -

Training Partner - ett av årets Gasellföretag 2012

Med fokus på affärs- och kompetensutveckling i fordonsbranschen har Training Partner blivit ett av de snabbast växande företagen i Sverige och därmed fått Dagens Industris utmärkelse Gasellföretag 2012. Training Partner är ett av de företag som verkar inom Airport City Stockholm, där bland annat Test Track 1 återfinns.

Färre än 0,5 % av alla Sveriges aktiebolag utses till Gasellföretag. För att få utmärkelsen ska företaget uppnå vissa kriterier under de senaste fyra åren. Bland annat att minst ha fördubblat sin omsättning om man jämför det första och senaste räkenskapsåren, ha sunda finanser och väsentligt vuxit organiskt.

Ny testbana
– Vi är mycket glada och stolta över att ha fått utmärkelsen Gasellföretag 2012. Det bekräftar att de satsningar vi gjort för att möta våra befintliga och nya kunders behov har varit rätt, säger Peter Olofsson, VD för Training Partner.

– Vi arbetar alltid medvetet med att ha kundfokus. Det har bland annat resulterat i att vi har utvecklat vårt utbildningscenter i Arlandastad med ytterligare lokaler samt en testbana Test Track 1. Vi har breddat vårt utbud inom teknik- och besiktningsutbildning i Västerås och Nyköping vilket har genererat till att vi fått fler uppdrag och att vi kunnat anställa fler medarbetare.

Femte största i Sverige
Training Partner har vuxit till att bli det femte största utbildningsföretaget i Sverige. Företaget arbetar förutom med teknik- och besiktningsutbildning även med ledarskapsutbildning. Ett affärsområde som växer är utbildningslogistik samt affärsutveckling.

För mer information om Training Partner, vänligen kontakta:
Fredrik Söder, Business Communicator, Training Partner
Telefon: +46 (0) 10 456 78 79
Mobil: +46 (0) 70 529 90 22
E-post: fredrik.soder@trainingpartner.se

Källa: Training Partner

Training Partner arbetar med kompetens- och affärsutveckling för fordonsbranschen och är en del av det expanderande Airport City Stockholm. Sveriges första riktiga flygplatsstad skapar dynamiska områden där företag och verksamheter samverkar med omvärlden på gångavstånd i en levande stadsmiljö. Det är här regionens nästa kunskapskluster och en attraktiv destination växer fram. Airport City Stockholm är ett unikt samarbete mellan de tre starka aktörerna Swedavia, Sigtuna kommun samt Arlandastad Holding.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner

Presskontakt

Jennie Claesson

Jennie Claesson

Presskontakt vd 0705761647

Relaterade nyheter