Gå direkt till innehåll
Större utbud i SkyBridge på Stockholm Arlanda Airport, Airport City Stockholm

Nyhet -

Större utbud i SkyBridge på Stockholm Arlanda Airport, Airport City Stockholm

Bilden visar SkyBridge på Stockholm Arlanda Airport, Airport City Stockholm. Foto: Daniel Asplund.

SkyBridge är Stockholm Arlanda Airports nya minigalleria i gången mellan Sky City och Clarion Hotel Arlanda Airport. SkyBridge är en del av SkyCity och öppen för alla, både för resenärer såväl som övriga besökare.

Nu har gallerian fått två nytillskott: den asiatiska restaurangen Indochine och butiken KKDK Luggage med ett väskkoncept som innhåller både det egna märket KKDK och även andra varumärken som Rimowa, Samsonite och Mandarina Duck.

I SkyBridge finns nu Starbucks Coffee, blomsterbutiken Flowers by Grow, konditoriet RC Chocolat, Tvättexpressen, hårsalongen Headspot, skönhetssalongen Skybeauty, den asiatiska restaurangen Indochine, väskbutiken KKDK Luggage samt Mobilizera som säljer abonnemang från samtliga stora operatörer.

För mer information om SkyBridge, vänligen klicka här.

Stockholm Arlanda Airport är en del av Airport City Stockholm. Med ambitionen om en levande flygplatsstad, närmare världen utvecklas området och skapar dynamiska centrum för industri, handel och möten med syftet att öka hela regionens tillväxt. Sveriges första riktiga flygplatsstad skapar dynamiska områden där företag och verksamheter samverkar på gångavstånd från övriga världen i en levande stadsmiljö. Airport City Stockholm är ett unikt samarbete mellan de tre starka aktörerna Swedavia, Sigtuna kommun samt Arlandastad Holding.

Om Swedavia:
Swedavia är en koncern som äger, driver och utvecklar tio flygplatser i hela Sverige. Vår roll är att skapa den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Nöjda och trygga resenärer är grunden för Swedavias affär. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Koncernen omsätter cirka 5 miljarder kronor per helår och har 2 600 medarbetare.


Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Presskontakt

Jennie Claesson

Jennie Claesson

Presskontakt vd 0705761647

Relaterat innehåll