Gå direkt till innehåll
Reseinspiration i mobilen och interaktiv installation på Arlanda, Airport City Stockholm

Nyhet -

Reseinspiration i mobilen och interaktiv installation på Arlanda, Airport City Stockholm

Bild: Swedavia

Målsättningen är att Stockholm Arlanda Airport, Airport City Stockholm ska bli Skandinaviens mest moderna och resenärsanpassade mötesplats och flygplats. Under våren invigs bland annat en fotoutställning i Terminal 5 med porträtt av internationellt kända svenskar, Terminal 2 har byggts ut med mer än 2 000 kvadratmeter med ett brett utbud av både shopping, mat och dryck samt spännande och internationella aktörer etablerar sig på flygplatsen. Läs gärna mer om aktiviteter i Airport City Stockholms pressrum.

Nu lanserar Swedavia The Local’s Guide. Det är en mobiltjänst som i realtid samlar in vad som instagrammas från en världsstad och låter dig skapa en egen inspirationsguide utifrån bilderna. Så istället för att ännu en gång få höra om samma svenskrestauranger i New York, eller läsa vad andra turister skriver på betygsajter, får du en riktig inblick i stadens liv från ”locals” som delar med sig av sina vardagsliv. Sedan laddar du bara ner dina favoriter som en PDF-guide så slipper du roaming-avgifterna utomlands.

– Flygplatsen är en inspirerande plats och för de flesta börjar resan redan här. Nu kan man på ett enkelt sätt ta del av det allra senaste från den plats man ska resa till så sent som när man sitter i gaten. The Local´s Guide är framtagen som en mobiltjänst så att man enkelt kan skapa en realtidsguide och få inspiration inför resan oavsett var man befinner sig, säger Michael Persson Gripkow, marknadsdirektör på Swedavia.

The Local’s Guide lanseras även med hjälp av interaktiva installationer vid utvalda gater på Stockholm Arlanda Airport, Airport City Stockholm och Göteborg Landvetter Airport.

Gå till The Local’s Guide via någon av Swedavias flygplatser, exempelvis www.arlandaairport.se/localsguide, eller direkt via www.thelocalsguide.se.

Vänligen klicka här för att läsa pressmeddelandet i sin helhet.

Källa: Swedavia

Om Swedavia:
Swedavia är en koncern som äger, driver och utvecklar 10 flygplatser i hela Sverige. Vår roll är att skapa den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Nöjda och trygga resenärer är grunden för Swedavias affär. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Koncernen omsätter cirka 5 miljarder kronor per helår och har 2 600 medarbetare.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Presskontakt

Jennie Claesson

Jennie Claesson

Presskontakt vd 0705761647

Relaterat innehåll