Gå direkt till innehåll
Joe & The Juice – En del av Airport City Stockholm

Nyhet -

Joe & The Juice – En del av Airport City Stockholm

Bilden visar Joe & The Juice interiör från Arlanda, Airport City Stockholm.
Bild: Swedavia

”En del av Airport City Stockholm” är en artikelserie om de företag och verksamheter som verkar i området. Sveriges första riktiga flygplatsstad skapar dynamiska områden där företag och verksamheter samverkar med omvärlden på gångavstånd i en levande stadsmiljö. Det är här regionens nästa kunskapskluster och en attraktiv destination växer fram. Airport City Stockholm är ett unikt samarbete mellan de tre starka aktörerna Swedavia, Sigtuna kommun samt Arlandastad Holding.

Joe & The Juice – En del av Airport City Stockholm

Joe & The Juice är ett danskt livsstilskoncept som representerar en hälsosam livsstil och en hållbar miljö. Företaget finns i Danmark, England, Tyskland och expanderar just nu i Sverige och i Norge. Hit går du för att dricka gott kaffe och hälsosamma, välsmakande juicer som pressas och mixas direkt på plats. De är också kända för sina många shakes och sin uppiggande ingefärsshot samt att de har en egen äppelodling för att säkerställa rätt kvalitet och smak på sina juicer. Dessutom har de olivolja i flera juicer, då oljan gör att man kan ta upp näringsämnena bättre.

Joe & The Juice hälsobaserade juicebar är belägen i en avslappnad och lekfull miljö i Terminal 4, Arlanda, Airport City Stockholm där juicer på färska råvaror mixas direkt på plats. Förutom dryck erbjuds även smörgåsar och andra tillbehör.

Fyra frågor till Kasper Garnell, VD Joe & The Juice Sverige

Joe & The Juice är en av de internationella aktörer och starka varumärken som har valt att förlägga en verksamhet i Arlanda. Vilka är de största fördelarna med en etablering på Arlanda, Airport City Stockholm?
En av de många fördelarna med att finnas på en flygplats är att det finns besökare från hela världen som får syn på vår juicebar och logotyp. Förhoppningsvis bestämmer sig flera av dessa människor sig för att prova våra produkter och uppleva vår "juicemiljö".

Stockholm blir en allt mer attraktiv destination. Hur ser juicedrickandet ut mellan olika resenärer och besökare på Arlanda, Airport City Stockholm?
Vi får otroligt bra respons från kunder på Arlanda. Förutom att vi är ett av de hälsosammare alternativen på flygplatsen, erbjuder vi alternativ som är väldigt olikt andra mat- och dryck erbjudanden. Oftast har resenärer från större städer runt om i Europa hört talas om oss och är glada över att vi finns på Arlanda Airport. Dessa människor prövar även gärna våra mer "experimentella" juicer, medan förstagångsbesökare håller sig till de mer traditionella blandningarna utan exempelvis ingefära och spenat. 

På senare tid har det skett en juiceexpansion i Sverige. Hur skiljer sig Joe & The Juice från andra juicebarer?
Till skillnad från våra konkurrenter fokuserar vi mycket på att skapa en helhetsupplevelse för kunden, istället för att endast fokusera på produkterna. Vad som verkligen skiljer Joe & The Juice från en vanlig juicebar är samma sak som skiljer Abercrombie & Fitch från en vanlig klädaffär. Utöver våra produkter besöker kunderna oss på grund av den trivsamma interiören, våra behagliga musiktoner, och allt det roliga som händer bakom baren vilket är en del av upplevelsen.

Vilka trender kommer vi se på juicemarknaden framöver?
Jag tror att vi kommer att ha fler juicebarer som fokuserar på sin egen nisch såsom kallpressad juice, ”detox juice”, lokala råvaror, organiskt etc. Dessa är trender som vi följer med ett stort intresse och hoppas ska öka olika juiceerbjuden och bidra till en hälsosammare livsstil bland människor.

För mer information om Joe & The Juice, vänligen kontakta:
Kasper Garnell, VD Joe & The Juice Sverige
Telefon: +46 (0)76 309 46 46
E-post:
garnell@joejuice.com

Kort om Joe & The Juice:
Joe & The Juice är ett danskt livsstilskoncept som representerar en hälsosam livsstil och en hållbar miljö. Företaget finns i Danmark, England, Tyskland och expanderar just nu i Sverige och i Norge. 
Besök Joe & The Juice på Facebook: https://www.facebook.com/#!/JoeJuiceSwed

 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Presskontakt

Jennie Claesson

Jennie Claesson

Presskontakt vd 0705761647

Relaterat innehåll