Följ Airport City Stockholm

Clarion Hotel Arlanda Airport har öppnat

Nyhet   •   Nov 13, 2012 15:17 CET

Den 1 november 2012 slog Swedavia och Clarion Hotels, som ingår i Nordic Choice Hotels, upp portarna till Clarion Hotel Arlanda Airport.

Clarion Hotel Arlanda Airport är ett levande förstklassigt flygplatshotell i direkt anslutning till Sky City, beläget mellan terminal 4 och 5 på Arlanda flygplats.   Det är en plats för möte, konferens, event, kongress och upplevelser i en internationell miljö.

Swedavia är ägare av fastigheten, som är byggd av NCC. Aros Arkitekter, numera Sweco, och Anders Björkén från Björkén Architects står bakom idé, ritning och inredning.

Den mjuka formen på hotellbyggnaden har bland annat inspirerats av det intilliggande prisbelönta flygledartornet. En bred bro, Sky Bridge, binder samman hotellet med Sky City.

Clarion Hotel Arlanda Airport erbjuder bland annat 414 hotellrum, 44 möteslokaler och restauranger med matkonceptet Kitchen & Table, skapat av internationellt erkände kocken Marcus Samuelsson med smaker från Manhattan, tillagade med svenska råvaror.

Välkommen att läsa mer om Clarion Hotel Arlanda Airport här.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.