Gå direkt till innehåll
Capi och Victoria’s Secret öppnar sina första butiker i Sverige på Arlanda flygplats

Nyhet -

Capi och Victoria’s Secret öppnar sina första butiker i Sverige på Arlanda flygplats

Bilden visar Capi och Victoria's Secrets logotyper. Källa: Capi samt Victoria's Secret.

Under april slår två spännande och internationella aktörer upp portarna till sina butiker vid Stockholm Arlanda Airport, Airport City Stockholm. Det är den holländska elektronikkedjan Capi och det amerikanska underklädesvarumärket Victoria’s Secret som nu öppnar sina första butiker i Sverige.  

Capi är en holländsk elektronikkedja som specialiserat sig på att driva butiker på flygplatser och profilerar sig med att erbjuda unika shoppingupplevelser och konkurrenskraftiga priser. Företaget har en stark nordisk närvaro och har varit etablerade på flygplatser sedan 1957. Under april öppnar Capi tre butiker på Stockholm Arlanda Airport; på terminal 2, terminal 4 och terminal 5.

Det världsberömda underklädesföretaget Victoria's Secret öppnar även de sin första butik i Sverige på Stockholm Arlanda Airport. Konceptet har funnits i 35 år med över 1 000 butiker världen över. Butiken återfinns innanför säkerhetskontrollen på Terminal 5 och är en Beauty & Accessories-butik som är inriktad på skönhetsprodukter och accessoarer.

– Det känns otroligt kul att vi är först med Victoria's Secret i Sverige. Vi har under de senaste åren arbetat hårt för att höja Arlanda som shoppingdestination för att möta det ändrade beteendet hos våra resenärer. Att ytterligare ett internationellt premiumvarumärke nu väljer att etablera sig hos oss visar att vi är på rätt väg. Victoria’s Secret-butiken är spektakulär och inspirerande vilket tilltalar både svenska och internationella resenärer, säger Roel Huinink, VD på Arlanda Schiphol Development Company AB, som ansvarar för utveckling av butiker, restauranger och kommersiell service på Stockholm Arlanda Airport och Göteborg Landvetter Airport.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Richard Wellemets, tf Presschef Swedavia, 010-10 90 100
E-post: richard.wellemets@swedavia.se

Läs gärna pressmeddelandena i sin helhet här.

Källa: Swedavia.

Stockholm Arlanda Airport är en del av Airport City Stockholm. Med ambitionen om en levande flygplatsstad, närmare världen utvecklas området och skapar dynamiska centrum för industri, handel och möten med syftet att öka hela regionens tillväxt. Sveriges första riktiga flygplatsstad skapar dynamiska områden där företag och verksamheter samverkar med omvärlden på gångavstånd i en levande stadsmiljö. Airport City Stockholm är ett unikt samarbete mellan de tre starka aktörerna SwedaviaSigtuna kommun samt Arlandastad Holding.


Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Presskontakt

Jennie Claesson

Jennie Claesson

Presskontakt vd 0705761647

Relaterat innehåll