Gå direkt till innehåll
Airport City Stockholm välkomnar H&M i ny kostym på Arlanda

Nyhet -

Airport City Stockholm välkomnar H&M i ny kostym på Arlanda

Bild: Swedavia

Airport City Stockholm välkomnar H&M som idag öppnar sin första pop up-butik någonsin på Arlanda flygplats, Terminal 5. Butiken kommer att sälja H&M:s utökade sportsortiment som tagits fram inför de olympiska och paralympiska spelen i Sotji. Möjligheterna att nå hundratusentals resenärer från både Sverige och andra delar av världen gjorde att H&M:s val föll på Airport City Stockholm.

Pop up-butiken invigs fredagen den 17 januari klockan 12.00 på Arlanda flygplats, Terminal 5. Den kommer att erbjuda H&M:s utökade sportsortiment samt Go Gold-kollektionen som är inspirerad av de plagg som H&M har designat för att bäras av de svenska atleterna som ska tävla i OS och Paralympics. Butiken i hjärtat av Airport City Stockholm kommer att vara öppen till och med den 23:e februari 2014.

- Med H&M:s pop-upbutik vill vi överraska våra kunder och uppmärksamma dem på vår utökade sportsatsning, och att vi har designat kläder till de svenska atleterna som ska tävla i de olympiska  och paralympiska spelen. Vi väljer Arlanda som plats för vår första pop-upbutik någonsin eftersom det är en plats där många människor passerar och vi får en chans att nå såväl svenska som internationella resenärer, säger Martino Pessina, landschef för H&M i Sverige.

-  Vi vill att Arlanda ska vara en inspirerande plats där våra resenärer får en unik shoppingupplevelse med någonting nytt att upptäcka varje gång de besöker flygplatsen. Därför är det väldigt roligt att H&M Sverige väljer att öppna sin första pop-up-butik någonsin hos oss, säger Michael Persson Gripkow, marknadsdirektör på Swedavia.

Den här formen av samarbete är en del av utvecklingen av resenärserbjudandet i Airport City Stockholm. Under 2013 reste nära 21 miljoner människor via flygplatsen. I takt med att resenärstillväxten når rekordnivåer blir Airport City Stockholm en alltmer attraktiv plats för shopping, och utbudet utvecklas ständigt.


Vänligen klicka här för att komma till Swedavias pressmeddelande.

Vid Airport City Stockholm pågår en exploatering av Sveriges första riktiga flygplatsstad där företag och verksamheter samverkar med övriga världen på gångavstånd i en levande stadsmiljö. Läs gärna mer pågående aktiviteter och etableringar på Airport City Stockholms hemsida.

Om Swedavia:
Swedavia är en koncern som äger, driver och utvecklar 10 flygplatser i hela Sverige. Vår roll är att skapa den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Nöjda och trygga resenärer är grunden för Swedavias affär. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Koncernen omsätter cirka 5 miljarder kronor per helår och har 2 600 medarbetare.


Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Presskontakt

Jennie Claesson

Jennie Claesson

Presskontakt vd 0705761647