Följ Airport City Stockholm

Kristina Alvendal till Passion for Business med bloggen ”En färgstark röst för en levande stad”

Nyhet   •   Feb 29, 2012 09:17 CET

Kristina Alvendal, tidigare borgarråd i Stockholms stadshus (2006-2010) och i dag VD för Airport City Stockholm, är aktuell som ny bloggare på passionforbusiness.se. I bloggen ”En färgstark röst för en levande stad” kommer vi att få följa med Kristina i hennes vardag – både privat och professionellt.

”Det ska bli spännande och kul att blogga på Passion for Business. Efter att ha arbetat som ansvarig politiker, bland annat för stadsbyggnadsfrågor, vet jag att det finns mycket att göra för att ambitionen, En levande stad, ska bli verklighet. Följ med mig på resan!”, säger Kristina Alvendal VD för Airport City Stockholm.

Passion for Business nya toppbloggare är även mamma, fru och livsnjutare med ett stort intresse för kultur, inredning och resor. "Vi tycker att Kristina Alvendal passar så bra på Passion for Business eftersom att hon är en inspiration för alla kvinnor och män som försöker lösa livspusslet med jobb, familj och fritid”, säger Sophie Boltenstern, förlagschef och affärsansvarig Passion for Business. Kristina är driven och har en färgstark röst som hon inte är rädd för att använda. Även om det ibland innebär att hon går emot strömmen! Bokmärk ”En färgstark röst för en levande stad” till dina favoriter redan idag: http://passionforbusiness.se/kristinaalvendal/

För mer information, vänligen kontakta:
Kristina Alvendal
E-post: kristina.alvendal@airportcitystockholm.com
Mobil: + 46 (0)733-508 918


Om Kristina Alvendal
Utbildad jurist och var under tiden 2006-2010 borgarråd i Stockholms stadshus, då ansvarig för bostads, fastighets- och stadsbyggnadsfrågor. Innan dess hade Kristina olika chefsbefattningar inom både läkemedels- och livsmedelsbranschen. I dag arbetar Kristina som VD för Airport City Stockholm och är initiativtagare till visionen Promenadstaden. Kristina är född 1972 och bor på Norrmalm i Stockholm.


Om Passion for Business
Passion for Business är ett magasin, ett nätverk och en sajt riktat mot framgångsrika kvinnor och män i karriären. Med tre år avverkade av fokus på karriärer, möjligheter och samtida liv känns det som att Passion for Business nått långt. Förutom artiklar och intervjuer som inspirerar i yrkeslivet bjuder Passion for Business även på mode, kultur och hälsa

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.